MatchOffice firar 20 år som ledande portal för uthyrning av arbetsplatser

MatchOffice firar 20 år som ledande portal för uthyrning av arbetsplatser

02
sep
2024
Steen Uno
En höst, för 20 år sedan, utvecklades och startades MatchOffice i Köpenhamn som en ny innovativ webportal. Målet var att hjälpa till att hitta hyresgäster för danska företagscenter, men snart täcktes även liknande arbetsplatser runt om i Europa.
02
sep
2024
Steen Uno


Logotyp för Steen Uno, journalist

En höst, för 20 år sedan, utvecklades och startades MatchOffice i Köpenhamn som en ny innovativ webportal. Målet var att hjälpa till att hitta hyresgäster för danska företagscenter, men snart täcktes även liknande arbetsplatser runt om i Europa.

För 20 år sedan utvecklade och lanserade den danska fastighetsmäklaren och entreprenören Jakob Dalhoff, nu bosatt och verksam i ukrainska Lviv, tillsammans med sin tidigare affärspartner Hauke Haas den nya innovativa uthyrningsportalen MatchOffice.

Under de följande åren expanderade MatchOffice.com som en oberoende marknadsföringsplattform för mäklare, kommersiella fastighetsbolag och privata fastighetsägare. De täckte snart Tyskland, andra större västeuropeiska länder och senare USA, Mellanöstern, Asien, Afrika och fler.

Idag har MatchOffice, som nu har sitt huvudkontor i Lviv, etablerat sin status som en av de ledande aktörerna på den globala marknaden för uthyrning av kommersiella fastigheter.

Efter pandemin representerar och erbjuder en uppdaterad- och omdesignad MatchOffice.com mer än 12 000 flexibla arbetsplatser världen över.

 

Stark tillväxt

"I sommar implementerade vi en uppdaterad version av vår backend för leverantörer. Detta säkerställer en smidig process vid skapande- och redigering av annonser," betonar MatchOffices VD Jakob Dalhoff.

"Vi har också skapat vårt första AI-verktyg, en integration till ChatGPT, som hjälper fastighetsägare att skriva detaljerade hyresbeskrivningar på nolltid. Dessutom har vi nyligen introducerat nya funktioner för att förbättra annonsering på sociala medier."

 

Lite firande på kontoret efter att företaget lanserat några betydande marknadsföringsinitiativ

"Denna höst arbetar vi på att lansera några betydande marknadsföringsinitiativ på ett 
par av våra starkaste nationella uthyrningsmarknader," betonar den firande VDn för 
MatchOffice, Jakob Dalhoff.



"Under dessa månader arbetar vi på att lansera några betydande marknadsföringsinitiativ på ett par av våra största nationella uthyrningsmarknader."

I kölvattnet av hybridarbetsflödets genombrott upplever vår globala uthyrningsbransch en stark tillväxt i antalet platser. Dessutom vill företag idag ha mindre ytor med kortare hyresperioder," tillägger Jakob Dalhoff.

Stöd till Ukraina

När Rysslands armé började sina våldsamma attacker mot den ukrainska befolkningen den 24 februari 2022, påverkades MatchOffices dagliga arbetsflöden och rutiner kraftigt – en anställd var tvungen att gå med i armén.

MatchOffice beslutade att själva gå till offensiv och började utveckla omfattande hjälp- och stödsprogram för de många offer och kombattanter som drabbats, delvis i samarbete med Lviv International Rotary Club.

 

Jakob Dalhoff skänker LEGO presentaskar till tacksamma barn

MatchOffice och Jakob Dalhoff har möjliggjort många olika stödjande donationer. Allt 
från LEGO-presentlådor till tacksamma barn, till sjukhusgeneratorer och mobila 
akutmottagningar för Ukrainas militära frontlinjer."

 

Jakob Dalhoff har varit drivkraften bakom humanitära stödprojekt som produktion och distribution av mobila akutmottagningar för Ukrainas militära frontlinjer, generatorer till sjukhus i Charkiv och Mykolajiv, samt donation av termostater för att hålla ukrainska soldaters fötter och händer varma under vintern.

Trots dessa utmanande tider kände Jakob Dalhoff att hans plikt var att höja moralen- och modet bland sina 40 MatchOffice-anställda i Lviv.

 


Ytterligare uppgradering

"I nära samarbete med vår danska systerorganisation, Lokalebasen.dk, är MatchOffice nu den bäst utrustade moderna och innovativa affärsplattformen med en internationell närvaro i 20 länder.

Denna sommar har vi arbetat intensivt med att ytterligare uppgradera kommunikationskvaliteten och göra den ännu mer personlig för våra MatchOffice-kunder, potentiella kunder och klienter," säger Jakob Dalhoff.

 

  

MatchOffice-teamet i Lviv arbetar intensivt med att ytterligare uppgradera sina 20- 
år gammal plattform för uthyrning av kommersiella fastigheter

MatchOffices huvudkontor i Lviv arbetar intensivt med att ytterligare uppgradera sin 20 
år gamla plattform för uthyrning av kommersiella fastigheter, och säkerställer 
uppdaterade, funktionella och effektiva processer vid användning av MatchOffices tjänster.

 

"Vi trivs med att utveckla vår vision och affärsverksamhet på en mycket konkurrensutsatt marknad. I och med detta säkerställs en uppdaterad, funktionell och effektiv process vid användning av MatchOffices tjänster.

Jag står rakryggad och optimistisk i frågan om att MatchOffice kommer att kunna fira många fler fantastiska jubileer. Då förhoppningsvis i en annorlunda, fredlig framtid här i Ukraina," påpekar Jakob Dalhoff.●

 

 

Bilder på olika nyheter för september 2024Läs mer här:
MatchOffice.com: Our company history over 20 years
MatchOffice.com: Commercial space for rent worldwide
MatchOffice.com: Danish frontline fighter in Ukraine turns 50MatchOffice.com: Danish company works on high alert in Ukraine

 

 

 

 

 

 

Våra medlemskap
  • MatchOffice medlemslogotyp
  • MatchOffice medlemslogotyp